Ekspres Gaggia La Reale  (DFC)

Gaggia La Reale-01
gaggia-la-reale-01

La Reale to niezwykły ekspres do kawy, to wyrafinowana elegancja klasy Premium, łącząca w sobie najnowocześniejszą technologię z najlepszym włoskim wzornictwem, które przenosi nas w czasie do lat 50-tych. Jednocześnie zaprojektowano go z myślą o ergonomii i wygodzie baristów, by był znakomitym narzędziem wyposażonym w najlepsze rozwiązania techniczne, optymalizując wszystkie jego funkcje.

– Indywidualny wyświetlacz dla każdej grupy
– Obszar roboczy z oświetleniem  LED – 2 dysze pary

– Ergonomiczne uchwyty filtrów i dystrybutor ciepłej wody z programowalną objętością i temperaturą – 3,5-calowe wyświetlacze do sterowania programowaniem, konfiguracją różnych dawek kawy oraz temperaturą
i ciśnieniem podczas ekstrakcji, z możliwością zaprogramowania 4 różnych napojów w każdej grupie.

– Przycisk spłukiwania, aby przepłukać grupę przed każdą ekstrakcją – Dynamiczna kontrola przepływu do ustawiania różnych profili przepływu ciśnienia podczas ekstrakcji kawy, umożliwiając regulację kawy filiżanka po filiżance, uzyskując kolor, ciało, kwasowość i słodycz oraz dowolny możliwy profil smakowy przy użyciu jednej mieszanki.

PARAMETRY TECHNICZNE 2 GR. 3 GR.

  • Szerokość / cm 88,30 113,00
  • głębokość / cm 70,20 70,20
  • wysokość / cm 55,60 21,80
  • waga / kg 98 120
  • napięcie 380-415V
  • maksymalny pobór mocy 8500W 9900W
  • moc na grupę 1400W
  • pojemność bojlera pary / l 11 14
  • pojemność bojlera kawy / l 0,8 x 2 0,8 x 3

 

 
Gaggia La Reale-02
Gaggia La Reale-03

WAŻNE SZCZEGÓŁY

Podwójny interfejs użytkownika – „3.5” ekran dotykowy do programowania dawek kawy, temperatury i ciśnienia

  • „Przycisk spłukiwania” do płukania grupy
  • Trzy programowalne wybory napojów

 

Maximum Performance

  • Niezależny bojler do kawy dla każdej grupy
  • System wstępnego podgrzewania wody
  • Izolacja bojlera dla doskonałej oszczędności energii.

 

Dynamiczna kontrola przepływu – zaprojektowana do ustawiania różnych przepływów ciśnienia podczas ekstrakcji kawy

  • Możliwość uzyskania różnych smaków z tej samej mieszanki
  • dostępne kolory – biały / miedź lub szary / miedź 



MATERIAŁY EKSPLOATACYJNE DO URZĄDZENIA:

  • filtr zewnątrz-zbiornikowy ATLANTIS wymiana co 6 miesięcy
  • Cafiza 2 w proszku do usuwania osadów z kawy
  • Rinza do czyszczenia dyszy do spieniania mleka