Dyspenser z czekoladą
Profesjonalna czekoladziarka z płaszczem wodnym.
- Pojemność 5L
- Podgrzewanie typu bain- marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady
- Dno pojemnika ze stali nierdzewnej AISI 304
- Boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu
- Tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu
- Zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Ciągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekolady
- Niezatykający się kranik
- Opatentowany pojemnik non-stick
- Pojedyncze części wymienne dla łatwego czyszczenia
- Wyposażony w system bezpieczeństwa ostrzegający przed niskim poziomem wody
- Ulepszone uszczelki silniejsze zatrzaski
- Antypoślizgowe nóżki
Specyfikacja techniczna:
- Zakres temperatury: +65°C do + 85°C
- Wymagana temp. otoczenia : +10°C do 32°C
- Waga: 6,9 kg
- Wymiary 410x280x(H)460mm
- Zasilanie 230V /1000 W
Złóż zamówienie
Zapraszamy do składania zamówień za pomocą formularza.
Kontakt
Adres
Biuro/ Serwis / Magazyn
ul. Warszawska 3,
05-082 Blizne Łaszczyńskiego
Warszawa Bemowo